Esittely

Kesällä 2020 mietimme pitkän urheiluhistorian omaavan ystäväni kanssa, että olisipa hienoa, kun olisi paikka - joka tarjoaisi kokonaisvaltaisesti palveluita kehonhuollon- ja liikunnan parissa. Näitä palveluita kaipaavat niin toimistotyöläiset, urheilijat, liikunnan vasta-alkajat, nuoret, ikäihmiset, rentoutusta hakevat jne. Kaikilla on joskus "jumeja", toinen kaipaa vain omaa aikaa, kolmas haluaisi aloittaa kuntosaliharrastamisen - mutta ei välttämättä tiedä mitä siellä tehdä. Neljäs tietää mitä tehdä, mutta kipu rajoittaa harjoittelua. Joku taas tekee paljon ja miettii, miksi ei kehity? Yhdellä on jatkuvasti päänsärkyä, toisella ehkä selkäkipua - on käynyt eri hierojilla ja fysioterapeuteilla, mutta mistään ei ole löytynyt apua. Yksi taas haluaisi käydä hierojalla, mutta ei ole uskaltanut syystä, tai toisesta. Kuulostaako tutulta? Eipä hättää. Tule Kehoremppaamoon, niin katsotaan yhdessä, mille ruvetaan. :) 

Hiljalleen tehtiin visioita ja lopulta syntyi ajatus Kehoremppaamosta, joka avataan Keminmaahan toukokuussa 2022. Kehoremppaamo avataan Keminmaan kuntosalin kanssa samaan rakennukseen, näin ollen kuntosalin tarjoamat puitteet palvelevat myös Kehoremppaamon asiakasta aivan nurkan takana. Tarvittaessa voimme yhdessä suunnitella vaikkapa hieronnan jälkeen sinun tarpeitasi tukevan suunnitelman, sekä käydä käytännössä tutustumassa kuntosalilla liikkeisiin.

Tällä hetkellä opiskelen Rovaniemellä urheiluopistolla Urheilu- ja liikuntapainotteiseen hierojan ammattitutkintoon, josta valmistun syksyllä 2022 saatuani kaikki asiakashieronnat valmiiksi. Opintojeni vuoksi olen siis osittain hieromassa Rovaniemellä Santasportilla, mutta palvelen asiakkaitani Kehoremppaamossa ja Hypoxissa päivittäin Keminmaassa! 

Hypoxissa sinua edelleen palvelee myös Jenni Alatolonen.

Toivotamme kaikki uudet ja, jo tutut asiakkaani lämpimästi tervetulleeksi! 

Remppaterveisin: Pia Mäkimartti Kehoremppaamo/ Hypoxi Keminmaa